Rendeljen kereskedelmi rendszert karosszékből!

e-Tabak szoftver NDN Zrt. tanúsítással!

rendeles

Otthonából kényelmesen rendelje meg kereskedelmi rendszerét a dohányboltjába, és pár percen belül vegye használatba!

A www.e-dohanybolt.hu a most induló trafikok számára szolgáltat hasznos információkat, a látogató egy online kalkulátor segítségével kiszámolhatja az informatikai rendszer költségeit, sőt, on-line szerződéskötéssel azonnal meg is kezdheti az élő rendszer használatát. A Logbord Kft. rendszere a piacon egyedülálló módon, felhő-alapú szolgáltatásként* áll a kis üzletek rendelkezésére. A felhasználó így mentesül a szerverbeszerzés és szoftvertelepítés feladatai alól, nem kell figyelmet fordítania adatainak tárolására és mentésére, vagy a rendszer frissítésére, és bármikor gyorsan rendelkezésére áll a technikai támogatás. A felhő technológia gyors és hatékony bevezetést, olcsó működést tesz lehetővé. Az e-Tabak-kal a trafik tulajdonosa bármely pillanatban láthatja boltjaiban a pénztárak forgalmat és a raktárkészletet, információt kaphat az egyes árucikkek fogyásáról, vagy éppen a bolt nyereségességéről.

A megfelelő rendszer keresésére fordított időt minden bizonnyal kárpótolj a gyors bevezetéssel és egyszerű használattal nyert idő. Az e-Tabak akár otthonról, a karosszékből percek alatt bevezethető. A rendszer alapbeállításai nagyon gyorsan elvégezhetőek és a felhasználók – boltvezetők, pénztárosok, árubevételezők – komolyabb informatikai tudás nélkül is könnyen használhatják. A rendszer használatához csupán egy internetkapcsolattal rendelkező számítógépre van szükség, ám az értékesítési folyamat biztosított az internetszolgáltatás átmeneti kiesése közben is. (Az internetre amúgy is szükség van az NDN Zrt. felé szolgáltatandó adatokhoz.)

A háromféle változatban elérhető e-Tabak termékcsomag tartalmazza az összes szükséges hardver- és szoftverelemet, így a boltban futó számítógépet, az adóhatóság előírásainak megfelelő pénztárgépet, a nyomtatót, valamint a vonalkód-olvasót is. A szolgáltatásokba tartozik a telepítés, az oktatás, valamint a konzultáció. A termékcsomag egyösszegű vásárlással, vagy akár 36 havi bérletként is igénybe vehető, így a bolttulajdonos hosszú távra el tudja osztani az indulási költségeket. Az e-Tabak különböző szerepköröket és felhasználói jogosultságokat nyújt és lehetővé teszi az egy tulajdonos kezében levő különálló trafikok központosított menedzselését is.

Az e-Tabak alapjául szolgáló e-ERP bolti rendszer évek óta jelen van a piacon, országszerte több száz pénztárgépen működik és többmilliárd forintos forgalmat bonyolít le. A testreszabás során olyan speciális funkciókkal ruházták fel például, mint a feltöltött dohányáru terméktörzs. Emellett a rendszer kezeli a partnerek (beszállítók) adatait, hitelkeretüket, árakat, árszorzókat, termékcsoportokat, a kedvezményeket, akciókat, támogatja a beszerzést, a belső készletmozgatásokat és a leltározást. A rendszerhez árellenőrző, illetve árcímke nyomtató is csatlakoztatható.

Mivel az e-Tabak felhő technológiával működik, a munkaszervezés hatékonnyá tehető: a vállalkozó bárhonnan elérheti a rendszert, több időt tud szentelni egyéb feladataira, vagy épp a pihenésre, családjára. A vezető akár távoli számítógépről, akár az okostelefonján keresztül folyamatosan nyomon követheti a bolt működését, ebben számos előre konfigurált lista, kimutatás segíti. Míg korábban gyakran előfordult, hogy egy alkalmazott több kisbolt adatrögzítési és háttértevékenységét a boltok között ingázva végezte el, ez most nagymértékben leegyszerűsödik, és otthonról, vagy egy távoli pontról tudja mindezt ellátni.