Pénztárgépek

ER260F Sam4s Eurós pénztárgép

A Sam4s 260-as modell tartós anyagok felhasználásával készült. A készülék a nyugtákat hőnyomtatóval készíti el, melyeknek a fenntartási költsége rendkívül alacsony.

A pénztárgépbe a — számítógépen vonakódolvasó segítségével eladott— termékek összegét áfa kulcsonként összesítve kézzel kell beütni. A beütendő ösams420msszeget a számítógép a monitorra kiírja. A számítógép a készletnyilvántartási funkciót is ellátja.

A kereskedelmi forgalomban jelenleg NAV ONLINE pénztárgépek nem kaphatók. A prospektusban szereplő pénztárgép a jelenlegi jogszabályi feltételeknek felel meg. A pénztárgép a forgalmazó tájékoztatása szerint átalakítható lesz ONLINE működtetésre.

separator

ER420M Sam4s Eurós pénztárgép

A Sam4s csúcsmodellje a nagy és közepes forgalmú üzletek számára egyaránt ideális megoldást jelent. A pénztárgép a nyugtákat nagy sebességű hőnyomtatóval készíti el, amelynek fenntartási költsége rendkívül alacsony. samser260f

Az értékesítés vonalkódolvasó segítségével a pénztárgépen történik, melyet a pénztárgéppel összekötött számít

A kereskedelmi forgalomban jelenleg NAV ONLINE pénztárgépek nem kaphatók. A prospektusban szereplő pénztárgépógép szolgál ki. A számítógép a készletnyilvántartási funkciót is ellátja.

a jelenlegi jogszabályi feltételeknek felel meg. A pénztárgép a forgalmazó tájékoztatása szerint átalakítható lesz ONLINE működtetésre.

separator


TOSHIBA A10 érintőképernyős pénztárgép

A pénztárgép kompakt, helytakarékos kialakítású, így kis hellyel rendelkező  trafikokban is kényelmesen elhelyezhető.

A pénztárgép mellé nem kell számítógépet elhelyezni és üzemeltetni, mert minden funkció a pénztárgépről elérhető.

toshibaa10

A TOSHIBA A 10 pénztárgép elektronik journalos nyomtatóval rendelkezik.

A kereskedelmi forgalomban jelenleg NAV ONLINE pénztárgépek nem kaphatók.
A prospektusban szereplő pénztárgép a jelenlegi jogszabályi feltételeknek felel meg és 2013. december 31-ig üzemeltethető. A kötelező ONLINE pénztárgépre átálláshoz csak a blokk nyomatató cseréje szükséges.