e-Tabak “informatika a kereskedelemért”

Az e-Tabak program család egyedülállóan rugalmas, moduláris, bármely vállalkozásra könnyedén rászabható kereskedelmi szoftver.

Az e-Tabak kereskedelmi szoftver a LogBord 2010 Kft. által fejlesztett komplett vállalatirányítási rendszer az e-ERP moduljaiból összeállított speciálisan a Nemzeti Dohányboltok részére adaptált programja.

Az e-ERP vállalatirányítási rendszer egy kiskereskedelmi vállalat teljes működését képes irányítani.

A rendszer főmoduljai:

– Frontoffice – kiskereskedelmi vagy nagykereskedelmi kassza megoldások (értékesítés, …)

– Backoffice – a kereskedelmi egység háttér munkálatainak irányítására szolgáló rendszer

(beszerzés, készletezés, …)

– Headoffice – a több kereskedelmi egységet összefogó hálózatirányító alkalmazás

(törzskezelés, akciószervezés, kereskedelmi kontrolling, …)

– Logisztikai modul – a nagykereskedelmi folyamatokat támogató modul

(raktári készletkezelés, fuvarszervezés, …)

– Ügyvitel – a kereskedelmi rendszerhez integrált teljeskörű számviteli és főkönyvi modul, melyben online könyvelődnek az egyes gazdasági események értékei

– Üzleti intelligencia és riportoló rendszer – a kereskedelmi folyamatokat megfelelő struktúrába összesítő és kibontani képes komplex riport rendszer

A rendszer újdonsága és egyben egyedülállósága, hogy a szigorú biztonsági megoldásokkal felszerelt alkalmazás nem a felhasználó telephelyein egyenként elhelyezett szerver számítógépeken fut, hanem a szolgáltatást nyújtó LogBord Kft. „felhőbe” telepített szerverfarmján.

A költséghatékony és bárhol egy megfelelő internetkapcsolattal elérhető rendszer nagyban tudja segíteni a felhasználó kereskedelmi vállalkozás hatékony és rugalmas működtetését.

Mivel a rendszer teljesen integrált, így az adatok felvitele csak egyszer történik meg, a legmegfelelőbb helyen, és az egész rendszerben megosztásra kerül.